Слободан Ђукић

Мирис барута

Ђукић Слободан, оснивач интернет медија Борбени Ефективи. Уско поље интересовања: одбрана, антитероризам, савремено и перспективно наоружање и војна техника.
+
Пратите нас на Фејсбуку!